torsdag den 27. december 2012

Jul på Bornholm

Jeg var selv som et lille barn juleaften, da jeg for første gang havde hjemmelavede julegaver under træet, som jeg var spændt på et give. Og det var en stor succes - tøserne blev rigtig glade for de bløde pakker :-)


Først et billede af denne fantastiske ugle, som min datter havde lavet til mig af glas i SFO'en!! Jeg er bare så glad for den :-)


Michella fik en hæklet ørevarmer og et stort sjal/tørklæde i matchende farve (som jeg desværre ikke nåede at få billede af, men den er hæklet efter samme opskrift som dette her.)

  Julie fik en hæklet poncho med matchende stjerneøreringe.


 
Amanda fik blandt andet denne kaktus, så hun ikke behøver at huske på at vande den :-)

Malou fik blandt andet en lille kanin, som jeg også har lavet et indlæg om her. Desuden fik hun en ugle, som jeg glemte at tage billede af, men den er så nem og sød at lave, så jeg laver bestemt nogle flere og et indlæg på et senere tidspunkt. Malou fik desuden en flagranke til værelset i lilla og røde nyancer samt et par hårspænder med hæklede stjerner på.
 

Jeg selv fik en skål af HAMA-perler af min Frejselejse :-)


Amanda fik hjemmehæklede sutsko (opskriften skal jeg nok lægge ind ved lejlighed) og en hårbøjle, som jeg længe har tænkt på at lave en DIY om - det må være et nytårsfortsæt :-)

Og så kunne jeg ikke dy mig for at lave lidt garn-bomber på et par lygtepæle ved svigermors hus :-) Hun har ikke opdaget det endnu... hæ hæ... men nu er Bornholm officielt også blevet garnbombet!!
 
*Karina*

2 kommentarer:

  1. Ser dejligt ud Karina .... så fik du også li sat dit aftryk på Bornholm hvor herligt :-) Er altid skønt med hjemmelavet gaver for de er bare helt igennem unikke.

    SvarSlet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...