søndag den 2. juni 2013

Èt færdigt projekt ud af mange ufærdige...
Som nogle af jer nok kender fra jer selv, så har jeg gang i flere hæklerier på én gang... Rastløsheden kommer over mig i ny og næ...?! Medens jeg er godt i gang med et håndarbejde, så kaster jeg mig pludselig over et nyt projekt.... 

I øjeblikket har jeg både gang i et tæppe, som startede som en oldemorfirkant, der bare bliver større og større (se billedet herunder). Så er jeg startet på sutsko, et par clutches og hæklede låg til syltetøjsglas... For ikke at glemme min sivmåtte, som ligger halvfærdig hen i øjeblikket... :-)
*Karina*

11 kommentarer:

 1. Bliver tæppet så kvadratisk? Fra en som lige har lært at hækle!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver kvadratisk. Hvis man vil have det mere aflangt kan man lave mindre firkanter i enderne eller hækle frem og tilbage nogle rækker... Der findes mange variationer, hvis du søger på nettet under "crocheted blankets granny squares"

   https://www.google.dk/search?q=crocheted+blankets+granny+square&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=31WrUYbGNs7itQaTiIHgBQ&ved=0CCcQsAQ&biw=1600&bih=732

   Slet
 2. Kender alt for godt til en masse ufærdige projekter. Synes faktisk det er fint, for bliver man lidt træt af det ene, kan man arbejde videre på noget andet. Men det er også en fantastisk følelse at blive færdige med projekter.
  Meget fin taske du har fået lavet der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også sådan jeg har det... springer fra det ene til det andet :-)

   Slet
 3. Hvor er det bare en super fine taske - måske jeg skulle begive mig ud i sådan en - det ser så simpelt ud.
  Hvor har du købt ringene til "håndtaget"?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft ringene liggende i flere år... jeg mener jeg købte dem i Stof og Stil i sin tid - du kan købe dem over nettet ved at søge på "bambus + håndtag" eller i stof og garnforretninger :-)

   Slet
 4. Super lækker taske du har lavet :-)
  Hader at have for mange ting igang på samme tid, så bliver jeg stresset. Bliver også stresset hvis jeg ikke har gang i noget :-) Men 1-3 ting af gangen er fint og altid dejligt at blive færdigt med projekterne :-)
  Fortsat god søndag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man skal jo ikke gå hen og få stress af håndarbejde :-) Jeg bruger faktisk hækling meditativt, men jeg er nogle gange en rastløs sjæl ha ha :-)

   Slet
 5. Årh en fed taske. Og en super god ide med den kæmpe oldemor firkant ;)

  SvarSlet
 6. fed fed taske - er det bare et lang stykke du har hæklet? hvor langt er det?

  SvarSlet
 7. Hvilke master er tasken hæklet med ? Og har du evt. en opskrift?? :) Er faldet fuldstændig for tasken - den er virkelig virkelig flot! :)

  SvarSlet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...