torsdag den 21. januar 2021

Idéer til nødundervisning til Krea-valghold på efterskolen #1

På denne blog lægger jeg ikke så tit indlæg op om undervisning, men når det gælder noget kreativt, så er der også plads her på Kreafreak :)

I en Facebookgruppe for billedkunstlærere stødte jeg på bloggen kaldet "Almost art" og det er bestemt kunst, dét, som Anne Dorthe Viese laver med sine elever, så titlen er lidt sjov :)

Billederne herunder er mit forsøg på at lave de 3 opgaver - man glemmer nogle gange, som lærer, selv at lave de udfordringer, man giver til eleverne. Det er super sjovt selv at være kreativ og det er der sjældent tid til i undervisningen... 

Og så er der et fint eleveksempel også...


Kunst a la Hornslet 🔎 

Opgave: Find et ord eller sætning og sæt det sammen med et billede eller tegning af en hverdagsting - gerne noget der kan provokere tilskueren eller sætte tankerne i gang. 

Tegn så på samme måde som Hornslet gør i sine malerier med kraftige farver og gerne med posca tuscher. 


Og her er et eksempel på en af elevernes værker :)


Fra foto til abstraktion 🔎 

En rigtig sjov opgave, hvor eleverne har taget et foto fra en avis eller et blad (jeg har lånt et fra pinterest), som de så med lige streger får tegnet som et abstrakt værk på papir. Se billederne på bloggen naestenkunst.blogspot.com., hvor jeg har snuppet inspirationen fra :)Post it's pixelart 🔎 

Frem med post it'sne og skab et mesterværk. I mangel på en stor væg eller papir kan eleverne lave et midlertidigt kunstværk i vinduet.


Få ideer fra google 🔎


*Karina*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...