lørdag den 28. juli 2012

Et nyt sjal blev til...

... I kender sikkert alle det, at man er startet på et projekt og pludselig får man en idé til en anden, og en anden igen og lige pludselig har man mange projekter i gang... på samme tid!! Sådan et af disse idéer var dette sjal, som jeg fandt her... er jo egentlig i gang med en butterfly til en nabo, et halstørklæde af oldemorfirkanter, der nok nu bliver til en taske i stedet, lidt garngrafitti, et tæppe til stuen osv. :-) Ak ja!! For ikke at snakke om alle de projekter, der intet har med hækling at gøre :-)

Men nogle gange bliver projekterne dog færdige :-) Og her er resultatet af sjalet, som Freja (min datter på snart 8) måske nok får - eller også snupper jeg det selv som tørklæde - det er lige lille nok, synes jeg, som sjal til mig selv, for jeg synes sjaler skal være mega-store, så man rigtigt kan putte sig i dem :-)
I får lige en hurtig opskrift her:

1. omgang: start med at hækl 4 lm.
2. omgang: 2 dbstgm i første fm
3. omgang: vend arbejdet med 3 lm, hækl 1 db stgm i samme m og hækl dbstgm i hver fm rækken hen - afslut rækken med 2 db stgm i sidste m. (i alt 6 db stgm)

*vend arbejdet med 3 lm, hækl 1 db stgm i samme m og hækl db stgm i hver fm rækken hen - afslut rækken med 2 db stgm i sidste m. *   

*  * gentages til sjalet har ønskede længde. Du kan se hvordan du hækler sjalet på Youtube klippet herunder:


Jeg håber, at du med klippet og min beskrivelse har nok hjælp til selv at gå i gang, hvis du er nybegynder - for det er et meget fint begynderprojekt :-)

God hæklelyst derude

Glade krea-hilsner Karina 

2 kommentarer:

 1. Det ser bare super fantastisk ud det sjal/tørklæde du har lavet - og med Clare Aka Bobwilson123 som video guide så er man bare helgarderet. Hun har været min guru siden jeg startede og hun laver de mest fantastiske videoer der er så nemme at følge.

  Skulle du få lyst til at købe ekstremt billigt garn - så kig gerne her :

  www.spuurspot.yarnshopping.com

  og min blog :

  www.spuurspot.blogspot.dk

  Du har en super fed blog herinde og jeg vil med glæde følge dig/den :)

  kh June

  SvarSlet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...