lørdag den 1. september 2012

Anders And-jagt og fødselsdag på Strøget...

I anledning af at Strøget fyldte 50 år i dag som gågade tog jeg med ungerne ind til København for at se festivitassen. Udover kringler i lange baner og lidt balloner hist og her virkede Strøget nu som det gør på en helt almindelig lørdag med Søren Sanger på sin vante plads overfor Søstrene Grene, masser af turister, en stillestående sølvmand på en kasse og så videre... Til gengæld gik vores jagt ind på at finde Anders And, som eftersigende skulle gemme sig i toppen af Cafe Nordens bygning på Amager Torv og VI FANDT HAM! Det siges ellers at det kun er fulde folk og børn, der kan se ham, så nu vil jeg udfordre dig: kan du se ham? 

Du får lidt hjælp her: han er i toppen af bygningen :-)

Det skulle hjælpe at komme tættere på - kan du se ham?

Hvis du kan se ham nu, så er du bare én af de kreative sjæle i universet der kan og ellers.... ja, er du skidefuld eller et barn!
Fra nu af vil jeg se op på denne bygning, hver gang jeg går forbi :-)

Ellers er herunder lidt stemningsbilleder fra resten af dagen. 

Jeg udfolder mig ikke så kreativ for tiden, som jeg normalt gør pga. nyt job = mindre overskud og tid - men overskuddet må snart komme igen, så jeg kommer lidt på banen og lever op til mit navn igen :-) 

I morgen vil jeg befinde mig i et kreativt univers på kunsthåndværkermarked på Birkelundgaard i Albertslund og sælge nogle af mine mange ting. Så reportage herfra følger...

Nu til stemningsbillederne :-)

Elias er i drømmeland i LEGO forretningen på Strøget"Mor, jeg ønsker mig den, og den og den..."

Elias sidder og drømmer om LEGO

Freja: "Mor, det er fars butik!"

Lidt uhyggelige, bliver vi enige om...

Freja og Elias med guf i munden :-)

Og inden togturen hjem fandt vi lige et lille grønt hvilested
 
 

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle skønne billeder og tusind tak for det grin jeg lige fik af Anders And. Jeg glæder mig så meget til min næste strøgtur.

    SvarSlet
  2. Ja, jeg har det på samme måde ;-)

    SvarSlet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...