fredag den 7. juni 2013

Hvad sker der i blogland?

Da jeg første gang begyndte at følge nogle få blogs, var det fordi jeg ville genoptage hækling og lære det på ny.... Hvad jeg ikke vidste var, at jeg ville bliver suget ind i en verden af kreativitetet, som jeg nærmest er blevet lidt afhængig af - går helt i baglås, når vores net er nede og jeg ikke kan komme i blogland og får abstinenser, hvis arbejde, familieliv osv. gør at jeg har været væk fra blogland i noget tid... Ak ja blogjunkie er nok ikke det værste man kan være :-) 

Jeg har skrevet det før, men jeg skriver det igen - jeg er fuldstændig imponeret over alle jer bloggere derude, der bare kommer op med den ene fede ide efter den anden.

Nu er jeg så også stødt på en anden tidsrøver uden lige:


Men jeg advarer jer - hvis blogland gør én hooked, så er det intet mod dette site, hvor du blot trykker på en knap og bliver vist hen til en blog med en illustreret DIY - tryk på knappen igen og en ny bliver vist osv. Så er du træt af at zappe på fjernsynet efter noget, der er værd at se, så er random-tutorial et besøg værd!

Set på nettet

Her er nogle af de sidste fede idéer, som jeg har spottet på nettet:


Mig og Maya laver fantastiske madpakker til sine børn med små overraskelser - så kreativt.
Se mere her
Make it and love it har lavet dette søde penalhus
Se mere her

Trash to couture giver fantastiske idéer til at "upcycle" dit tøj
Se mere herDesign Sponge har denne fantastiske DIY på en kurv syet af genbrugspapir her1001 pallets viser, hvordan paller kan bruges i et væld af muligheder: i haven, i huset, som decorationer, 
møbler og meget mere
Se mere her

*Karina*

5 kommentarer:

 1. Random tutorial det er godt nok smart. Og ja det kan vist godt tage lidt af ens tid :-)

  SvarSlet
 2. Jeg var inde og kigge på siden i dag, og det er en kanon god idé, men dog er der nogle fejl, der irriterer mig på siden. Hverken "submit tutorial" eller "contact" virker. Det viser bare, man kan trykke på facebook og twitter. Prøvede så at trykke "synes godt om" til facebook, men det virker heller ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår ikke helt, Missy... Er det random-tutorials.com du mener?

   Eller tænker du på pinterest? Jeg ved at man lettest logger sig ind på pinterest via f.eks. Facebook.

   Men random-tutorials.com skal man ikke være logget på....

   Slet
  2. Det er random tutorials, jeg mener. Jeg kan sagtens se andres blogge, men der er i nederste bar et sted, hvor der står "submit tutorial", og jeg har lavet nogle tutorials på min blog og tænkte, jeg ville ligge dem ind der, men det funker ikke. Derefter forsøgte jeg at trykke på "contact" for at informere om problemet, men det funker heller ikke. Forsøgte så at "synes godt om" på deres facebooklink i håb om at få fat i dem bag siden den vej igennem, men det funker så heller ikke. Det er lidt ærgerligt.

   Slet
  3. Nå, på den måde - har desværre ingen kendskab til det :-(

   Slet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...