tirsdag den 19. juni 2012

Taske i Oldemor-firkanter

Jeg så denne opskrift i Sys Fredens "Hækleskole" og fik lyst til at lave en sommertaske af noget garn, jeg har fået af en veninde :-)
Du hækler blot en oldemor-firkant, så stor, som du ønsker tasken skal være og hækler derefter en rem i fm, så bred, som tasken nu skal være og til sidst syr eller hækler du delene sammen. 

Dermed kan du jo lave en lille taske til din datter og en endnu mindre til hendes dukke/bamse :-) Eller lave en stor kæmpe indkøbstaske - her vil jeg så anbefale at sy foer indeni og på remmen, så tasken kan holde til mere...

Jeg ville blive glad for en kommentar :-)

Hilsen Karina

4 kommentarer:

 1. Hvor er den fin.
  Du kan evt overveje at fjerne den der ting hvor man skal bevise man ikke er en robot der skriver kommentarer. Se evt en DIY her: http://trinesoehest.blogspot.dk/2012/03/diy-den-nye-og-den-gamle-grnseflade-og.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!

   Nå, jeg mener ellers jeg har fjernet den funktion, da jeg netop synes det gør det lidt mere besværligt, når man skal skrive kode inden kommentaren bliver udgivet?? Så tak for det - det må jeg kigge på ved :-)

   Slet
 2. Dejlig enkel og fin :) Det så ud som om at I havde en hyggelig dag i Kongens Have. Jeg ville så gerne have været med, men der er desværre et stykke vej fra Odense.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det havde vi :-) Og ja, det er noget af en tur for et par timers hyggehækling :-)

   Slet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...