onsdag den 4. juli 2012

Fik denne dejlige pakke forleden :-)

...da jeg jo er med i en pakkeleg for tiden. Jeg modtog så denne herlige pakke og Anna tusind tak for alle tingene!!

En rigtig dejlig sommerpakke med blomsterpapir!

Her er så indholdet: en sødt kort, en tatovering fra AIDS-fonden, en sommerfuglehalskæde og en lysestage og lille buller, som Freja har kaldt den lille killing :-)

Jeg gad godt at lære at filte, når man kan lave så flot en kat!! Anna, du er bare så dygtig!! Tatoveringen fra AIDS-fonden har min datter snuppet og den lyser godt op på hendes nu meget brune lille arm :-) Og så reklamerer hun jo for en god sag...

Jeg synes detaljen med forskellige farver under poterne er så fin :-)

Gad vide om Anna havde luret at min yndlingsfarve er grøn og at jeg elsker sommerfugle :-) ??

Denne lysestage er til de små lys (julelys) og er et godt eksempel på en gave, som jeg ikke anede jeg ønskede mig og som passer så fint ind til min lysesamling på sofabordet :-)
Det var alt herfra i dag!

Glade hilsner fra 

Karina

3 kommentarer:

 1. Selv tak : ) Det var dejligt det kunne bruges!
  Det kan være vi skal lave en krea aften engang, så kan du lære at filte (det er super nemt) og jeg kan lave et monster : )

  SvarSlet
 2. Det skal vi da gøre!! Fandt du forøvrigt ud af det med monsteret - forstod nemlig ikke dit spørgsmål og så glemte jeg at svare anden gang, du skrev :-/ sorry! Nogen gange er det også meget nemmere at vise - så lad os lave en kreaaften - den er jeg med på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Krea-vegetar-aften! : D
   Næh jeg fandt ikke ud af det, men lod bar være med at lave kant på. Kunne heller ikke finde ud af hvad jeg skal lave ansigtet af, så den blev ikke så fin den jeg lavede.

   Slet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...