lørdag den 4. august 2012

Lidt flere nålepuder... og til marked vi går :-)

Jeg har meldt mig til kunshåndværkermarked den 2. september 2012 kl. 10:00-16:00 på Birkelundgård og i den forbindelse skal der lige nå at produceres lidt ting, som jeg forhåbentlig kan sælge - hvad siger I: hvad ville I selv tage for disse nålepuder?

#1# Forside

#1# Bagside

#2# Forside

#2# Bagside

#3# Forside

#3# Bagside
Jeg har altid svært ved at prissætte mine egne ting, for nogle ting, synes jeg skal koste meget mere end jeg kan få for dem og andre ting, synes jeg ikke behøver koste så meget, fordi der ikke er så meget arbejde i det. Denne nålepude er for mig en mellemting: den er ikke svær eller dyr i materialer og alligevel tager det jo lidt tid at lave. En dame fra markedet sagde til mig, at man aldrig kan få løn for arbejdet (tiden, man lægger i produktet), når det kommer til håndarbejde - og det kan hun måske ha ret i...?

Rigtig dejlig søndag derude - hvad end I sysler med :-)

Krea-hilsner Karina

6 kommentarer:

 1. Hej Karina
  Jeg tror det er forskelligt hvordan folk ser på det. Men jeg hørte en engang sige at hun tog 1 kr pr gram og igen ska man også vurdere om det er noget besværligt man har lavet. Og er der mange farver i så ved vi jo godt hvad et nøgle garn koster. Og bruger man mohair som ik vejer så meget men måske er dyrere i indkøb. Så føl dig frem og hvad der er rigtigt for dig :-)
  Held og lykke med salget

  SvarSlet
 2. Ja, Anne Marie - du har ret i, at der er mange meninger :-) Hvis jeg går efter gram'ne, så er prisen 25 kr :-)

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det lækkert at du skal på marked - bare det var mig.
  Da jeg var på marked havde jeg det på samme måde, men regnede med en beskeden timeløn til mig selv på 20 kr + materiale omkostninger + et lille overskud og mine ting var ret billige i forhold til andres.

  SvarSlet
 4. Rigtig fine nålepuder :-)
  Jeg synes også tit det er svært at prissætte sine ting. Kender du Amio? Der går jeg tit ind for at tjekke priser, det hjælper mig.
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kender og har selv butik på Amio :-) Jeg sammenligner også tit priser dér - tak :-)

   Slet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...