søndag den 16. februar 2014

Cykel, tæpper og hamaarmbånd

Nå, kunne ikke lade være...
- måtte garnbombe min cykel lidt mere... :-)


Har ligget syg stort set hele min ferie og har stadig svært ved at komme af med min forkølelse :-( Nu er ferien ved at være slut og jeg har slet ikke nået at være så krea, som jeg ville :-( 

Så her på falderebet fik jeg lige givet min cykel lidt mere garngrafitti - synes den er så sød :-)

Ellers har jeg da fået hæklet videre på ét af mine tæpper (se billede nedenfor), droppet det strikkede se her og lavet lidt hamaperlearmbånd (se billede nedenfor). 
Nå ja, jeg har faktisk droppet nogensinde at strikke igen - det gør ondt i fingrene, det er ikke sjovt og hyggeligt som hækling... I er hermed droppet pinde og givet væk!!!
Se DIY video her


Den ene side...

Den anden side...

Firkanterne er hæklet efter denne opskrift og jeg har hæklet dem sammen ret mod ret og hæklet fastmasker i bagerste maske. 
Jeg er nået til en rytme, der hedder 6 firkanter og så hækler jeg dem sammen og videre på tæppet. Der mangler i hvert fald mere end dobbelt så mange rækker, som der er nu. På billedet er det svært at se forskel på de lilla og blå firkanter...

*Karina*

7 kommentarer:

 1. Sjovt at du har pimpet cyklen - nu bliver du kendt i dit område :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :-) Den har nu været pimpet længe :-) Det øverste på kurven er snart et par år gammelt :-) Så med andre ord: folk kender mig vist godt i området :-)

   Slet
 2. Fed cykel :-D Og god bedring (forår - nu!) :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 3. Hvor er din cykel blevet fed :)

  SvarSlet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...