søndag den 25. januar 2015

Et par kaktusser til en helt speciel pige

Hvad giver man en rigtig god kollega, som man skal sige farvel til? En hæklet kaktus! Som symbol på at den holder evigt - ligesom vores venskab. Og ser man på en ægte kaktus, så holder den på den smule næring den får og lever af den i laaaang tid... som symbol på, at selvom vi ikke kommer til at ses så meget som vi gør nu, så er det betydningsfuldt, det vi har bygget op i den korte tid, vi har kendt hinanden. Så tak for nu og på gensyn Natasja <3 

Herunder er en lille DIY:

Du skal bruge: pap til at stive "jorden" af med, garn, krukke, nål og saks. 
 
Disse krukker er købt i Super Best.Garn af forskellige strukturer giver et godt resultat
- jeg har blot snuppet div. rester.
 
 
 
Start med at måle krukken med pap og klip et stykke ud, der har samme størrelse. Klip herefter små indhak, som bøjes ned, så papstykket bliver mindre.
 
Her har jeg brugt pap fra en gammel æske,
hvor der har været hårfarve i.
 

 
 
 
 Hækl rundt i fastmasker og tag masker ud indtil stykket er på størrelse med papstykket. Herefter hækles med skiftevis fastmasker og indtagninger, så stykket strammes omkring papstykket. Hækl til stykket er næsten lukket. Hækl da kaktussen og sy den på således at du går igennem jordstykke + pap. Jeg har hældt bønner i bunden inden jeg har syet den sammen, så kaktussen står godt af sig selv. Man kan også bruge ris eller småsten.
 
 
Kaktussen er hæklet i et stykke. Først en række almindelige fastmasker og så en række fastmasker i bageste maskeled for at få riller i kaktussen. Stykket sys til sidst sammen på vrangen og vendes rundt, så den får en runding i enderne.
 
Få den rigtige kaktuseffekt ved at sætte små nåle i foroven.
 
 
Her er en lille kaktus mere, som er hæklet rundt med to forskellige garner/farver, hvilket giver endnu en anden effekt.
- dog lidt svært at se på billedet...
 
*Karina*Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...