fredag den 1. maj 2015

Ny symaskine og jeg er gang igen!!

Så er jeg i gang igen efter en lang sypause, fordi min gamle symaskine gik i stykker... 
Nu har jeg købt denne billige PFAFF i Stof2000 - en såkaldt "sommerhusmaskine", som kan lige præcis dét, der passer til mit behov: småprojekter som puder, tasker, reparationer og i ny og næ en nederdele/kjole eller to.

Nu er der indkøbt mønstre og stof og jeg skal øve mig, så jeg kan blive rigtig god til at sy kjoler a la Mania Copenhagen, som er min absolut favorit forretning på Vesterbro. Se her

Man skal altid vise det bedste først, ik'? Og det mest vellykkede af nedenstående sykreationer blev nok denne frugtpose i voksdug :-)

Min nye maskine!!


Jeg fik købt et mønster til at sy nederdele til Freja (Ofelia) og to mønstre til mig selv: Onion 3034 og Onion 2035. Stoffet til nederdelen er rødt med hvide ankre på og kanten er syet af blåt kantebånd - bukker bare lidt meget på strækstof, så jeg tænker på at finde en anden løsning næste gang... Til gengæld fik jeg købt en tvillingenål, som syr med to tråde, så det ser helt proff ud :-) 
Så havde jeg en rest gennemsigtig voksdug med hvide prikker og en grøn lynlås og det kom der denne lille makeuptaske ud af til Freja:Da der var udsalg på voksdug fik jeg købt en meter af dette blå stof, som blev til denne taske - jeg har fået indstillet symaskinen forkert, så tråden er for oven meget mærkelig... nå, men mon ikke tasken bliver brugt trods skønhedsfejl... Jeg gad ikke pille op - dels fordi det bliver grimt i plastikstof pga. hullerne og dels fordi det tager tid at pille op - orkede det ærlig talt ikke :-)
*Karina*2 kommentarer:

  1. Tillykke med din nye maskine. Sikke meget du har lavet. Kan godt forstå du kan lide kjolerne, jeg er også vild med den type, og ville gerne selv sy dem. Kender du Denckerdelux.dk, de har også et rigtig fedt kjoleudvalg ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh, hvor er det også fine kjoler - lige min stil!! Tak for tippet :-)

      Slet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...