søndag den 21. juni 2015

Indretning af håndarbejdslokale del 1

Til næste skoleår får jeg håndarbejde på min skole og ansvaret for lokalet, som har stået stille siden 70'erne, så jeg har en stor opgave foran mig, som jeg både glæder mig til og puster lidt over, for der er så meget der skal laves... Så de næste indlæg jeg laver på bloggen her kommer nok til at handle om lokalet og hvordan det hele skrider frem. I skal nok også få lokalet at se :-)

Først og fremmest er mit mål, at lokalet skal være funktionelt og mega hyggeligt at være i og derfor er jeg så småt gået i gang med små projekter, der skal pynte her og der. 

Første projekt:

Jeg fandt dette ur i IKEA til 15 kr og har hæklet en lang kant af fastmasker i forskellige farver og krænget den ud over uret og givet den lidt lim i kanten, så det holder bedre.*Karina*6 kommentarer:

 1. Hvor er det en god idé - det er jo blevet et super skønt ur, som passer helt perfekt i et hyggeligt håndarbejdslokale :-) God arbejdslyst :-)
  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 2. God ide. Det gør uret væsentligt pænere

  SvarSlet
 3. Med dine ideer, skal det nok blive et fint og hyggeligt lokale. Glæder mig til at følge projekterne, og forhåbentligt se det færdige resultat 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kommer masser af billeder!! ;-)

   Slet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...