lørdag den 26. september 2015

Lidt om håndarbejdslokalet

Før sommerferien overtog jeg tilsynet af min skoles håndarbejdslokale, som mildest talt har stået stille i de sidste 30 år. Der var absolut intet hygge eller pynt værd at kigge på i rummet og al kreativ energi var for længst sivet ud af vinduerne.
Det har jeg forsøgt at lave om på og nogle gange skal der ikke så meget til...
Før-billederne må I foreløbig tænke jer til, for jeg kan ikke finde dem...

Dette var en gammel mørkebrun opslagstavle med glaslåger - samme brune farve og stil som de andre skabe på billederne - nu er den blevet malet hvid og selve opslagstavlen malet grøn.Og så kom der nyt som gammelt op at hænge, for at skabe lidt inspiration og hygge :-)Så lavede jeg en uro til lampen over et stort fælles sybord/skærebord :-)

En flagranke fra Føtex giver også stemning sammen med den grønne hængekurv fra Ikea, som skal være til garnrester.

Se den fine gamle væv, hvor vi viser eleverne hvordan man syr korssting.

Jeg er altså rigtig stolt af mit hæklede ur - det kostede blot 15 kr i IKEA og det tog vel en eftermiddag at hækle, sy og montere stykket på uret :)
Bordene står allerede anderledes nu og der sker lidt efterhånden som året skrider frem... Musikskolen bruger lokalet om eftermiddagen/aftenen, så derfor står der er klaver i lokalet. Det ser dog trist og brugt ud og vidner om en tid, hvor tingene bare har fået lov til at stå i forfald... Mon ikke klaveret får et nyt betræk ved lejlighed, så det indgår i rummet som en naturlig del :)


*Karina*
3 kommentarer:

  1. Du må gerne komme forbi vores håndarbejdslokale også....ser tophyggeligt ud!

    SvarSlet
  2. :-) Det tager jeg som et kompliment, Jette :-) Tak!!

    SvarSlet
  3. Det da blevet et rigtig godt lokale, er sikker på man får lyst til at arbejde i det rum, gør jeg da i hvert fald-- :)

    SvarSlet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...