fredag den 26. april 2013

Den store afsløring

I sidste måned satte jeg en stor penne-venne-jagt i gang her på bloggen, hvor man kunne melde sig, hvis man ville sende en hemmelig pakke til én man ikke kender og derved måske starte et pennevenskab. 

I dag er så dagen, hvor alle deltagerne må afsløre, hvad de har modtaget og hvad de selv har sendt. Mit bidrag i dag bliver en liste over alle deltagerne, så I kan gå ind og se hvad de blogger om i dag. Pilen viser hvem den enkelte skulle sende pakke videre til. 

Hvis du selv vil sætte en lignende leg i gang på din blog, kan du læse mere om den her :-)

 Susanne blog: saraju-susannegerlach.blogspot.dk →  Carina blog: retrorejen.blogspot.dk →  Hanne Blog: madebyblack.blogspot.dk → Freya Blog: http://vanillaicecreamandfleamarketbargains.blogspot.dk/ →  Pia Blog: casioperia.blogspot.dk →  Pennie Blog: pennielane.blogspot.dk →  Cecilie Blog: thefunkyfox.blogspot.dk →  Lill Blog: plus.google.com/111702854255586962002/posts →  Dorrit Blog: dorritskreaunivers.blogspot.dk →  Tine Blog: stjernegoide.blogspot.dk →  Stine Blog: missys-kiksede-negle.blogspot.dk →  Hanne Blog: simply4youandme.blogspot.dk → Betina Blog: betinasscrapperi.blogspot.com →  Tina Blog: eforeilenberger.blogspot.dk →  Tina Blog: msknit.blogspot.com →  Rikke Blog: rikkes.kragenet.dk →  Lena Blog: laerkerier.blogspot.com → Rosita Blog: canikafiltogstads.blogspot.dk → Ria Blog: ria-kirstine.blogspot.dk → Emilie Blog: haandlavetkarma.blogspot.dk →Laila Blog: hyggemor.blogspot.com →  Christina Blog: denkreativeidemager.blogspot.dk → Ketty Blog: himmelspjaet.blogspot.dk → Louise Blog: louise-lerche.blogspot.dk → Dorthe Blog: http://olineart.blogspot.dk/ → Søs Blog: mig-etrodehovede.blogspot.com → Anja Blog: kreakuller.blogspot.dk → Pia Blog: moenneberg.blogspot.dk → Janni Blog: jannishjoerne.blogspot.dk → Susanne blog: saraju-susannegerlach.blogspot.dk

Håber I har haft en hyggelig oplevelse med legen og at I har lyst til at være med en anden god gang.

Jeg selv har trukket lod blandt mine faste læsere og har også en lille pakke, jeg vil sende og det blev:

Dorrit med denne blog

så jeg sender snart noget afsted til dig :-)

Du kan læse her hvorfor jeg har lavet lodtrækningen!

Rigtig dejlig lørdag til alle og læs med i morgen, hvor jeg har et indlæg om hvordan hæklede lapper kan blive til en poncho :-)

*Karina*

19 kommentarer:

 1. Jeg er vist den eneste, der har været tidligt oppe og allerede har vist gaverne frem i min blog. :-p

  SvarSlet
 2. Åh nej, har sendt til Cirkus Bang/ Kaptajn Willy og ikke Retro rejen! Jeg vil gerne sende endnu en pakke afsted hvis der er sket en fejl. Kan slet ikke se Kaptajn willy på listen, men er den adresse jeg har fået. Bliver helt svedt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så har jeg føjet alle til min læse liste, så jeg er sikker på ikke at "misse" nogen. :-)

   Slet
  2. Hej Susanne, jeg kan jo ikke afsløre adressen her - men den skulle være god nok - bloggen hedder: retrorejen.blogspot.dk og hun hedder Carina hende du skulle sende til og mailen er noget med kaptajn Willy - send en mail til mig, hvis det er - der skulle ikke være noget galt...

   Slet
  3. Pyh... Så skulle det være godt nok. Så venter jeg bare spændt.

   Slet
 3. Hej Karina. Jeg har endnu ikke modtaget noget fra min penneven, men håber det kommer med posten i dag... Ellers må jeg nøjes med at vise frem hvad jeg selv har sendt i dag... Men håber virkelig snart der kommer noget...
  Mvh. Janni (jannis hjørne)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Janni, ih altså - det håber jeg også :-(

   Slet
  2. Posten kom med en dejlig pakke, så det er skønt. Tak for et super godt initiativ.

   Slet
 4. Håber også snart at jeg får noget fra min penneven - er ved at gøre klar til at ligge noget på min blog :-)

  http://madebyblack.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ked af forsinkelserne :-( Det er ikke gået så smurt med alle - er desværre tilbagemeldingerne...

   Slet
  2. posten kom 1 timen efter jeg skrev dette med min pakke og jeg er bare så super super glad :-)

   har lagt billeder på min blog :-)

   Slet
 5. Ej hvor er jeg heldig ❤ glæder mig til at se hvad du har fundet på.
  Jeg har fået den fineste pakke, men jeg kan ikke få min afsenders link til at virke ( måske er det mon mobil der driller- det er set før :-/ )

  Syntes det har været en skøn leg og håber den bliver gentaget.

  Tak fordi du ville være tovholder :-* men synd du ingen penneven har fået. Hvis du skriver afsender på brevet til mig får du noget retur ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, Dorrit og hæ hæ hæ, sidder i dag og stykker din pakke sammen, som jeg sender mandag ;-) Glæder mig til at høre, hvad du siger til den!

   Ja, folk har sendt så fine ting til hinanden og det er såååå hyggeligt - derfor ville jeg også selv være med :-)

   Slet

  2. Uh glæder mig helt vildt.

   Har lavet mit indlæg : http://dorritskreaunivers.blogspot.dk/2013/04/hemmelige-penneven.html
   Fik linket til at virke da jeg kom på computeren. Iphone er ikke altid smart...

   Fortsat god weekend :-*

   Slet
 6. Hej Karina, det har været et rigtig fint initiativ! og jeg deltager gerne igen en anden god gang:) Nu ved jeg godt at dagen ikke er omme, men er lidt bekymret for om min Penneven har modtaget min pakke, da der ikke er noget indlæg at finde..

  SvarSlet
 7. Jeg vil også endnu engang sige TAK for et super godt initiativ.. Jeg har stadig min gave tilgode, så jeg venter lige med at lave et indlæg om "Penne-venne-legen" til den dukker op.. Uhh, det er dejligt at have noget at glæde sig til :-)

  SvarSlet
 8. Hvor jeg dog nyder dette initiativ.
  Har bare været så dejligt at være med til. Vil også gerne deltage en anden gang.

  Tak fordi du gad at stå for denne skønne blog leg.

  SvarSlet
 9. Ih, hvor er det dejligt med så positive tilkendegivelser :-) Tusind tak <3 Og selv tak, fordi I havde lyst til at deltage ;-) Det har været hyggeligt at følge med i...

  Frøken F - jeg håber da også hun har modtaget den... :-/

  SvarSlet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...