torsdag den 19. februar 2015

Boot cuffs eller hvad man nu skal kalde dem?

På engelsk kalder man dem 'boot cuffs', hvilket man ikke kan oversætte direkte til dansk. Det er vel en mini-udgave af det, vi i DK kender som benvarmere og alligevel ikke, for det er et snyde-stykke, man sætter ned i kanten af støvlen, så det ser ud som om der er en benvarmer eller et par varme strømper.

Bootcuffs er derfor bare til pynt - og alligevel varmer de jo lidt i den kolde tid! :)

Opskrift:

Jeg har her hæklet i blødt, karrygult akrylgarn fra TIGER på nål 4,5.

Opskrift: 
1. runde: slå så mange luftmasker op, så det passer rundt om din læg eller dér, hvor du nu ønsker at boot cuff'en skal gå til. Dan luftmaskerne til en ring med en kædemaske.

2. runde: start runden med 3 luftmasker. Hækl herefter 1 stangmaske i hver fastmaske og afslut med en kædemaske i tredje luftmaske fra starten.

3. runde: start runden med 1 lm. Hækl herefter 1 fastmaske i hver maske og afslut runden med en kædemaske i den første luftmaske.

Runderne herefter er skiftevis runde 2 og 3! Når boot cuff'en er så lang som du ønsker kan du hækle en afsluttende kant, som jeg har gjort:

Afsluttende runde: spring 1 fastmaske over og hækle 5 stangmasker i næste maske. Spring 1 maske over og hækl en fastmaske i næste maske. Gentag dette hele vejen rundt og hæft enderne og voila: dine helt egne boot cuffs :) 


 
 
 
 
Se mange flere eksemplar på boot cuffs på Pinterest og lad dig inspirere til at lave dine egne :)
 
Klik her
 
*Karina*
 2 kommentarer:

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...