onsdag den 18. februar 2015

Nogle gang skal ting prøves...

Kender I det, at man går med idéer i hovedet, som aldrig rigtigt bliver til noget...?

Nå, men jeg har længe haft en opskrift på hæklede vanter liggende og den anden dag fik jeg så prøvet den af... de blev meget store og kluntede - ja, næsten grydelapper, så jeg ser det som mit første forsøg ud af måske mange...men det skal nok lykkes mig at få hæklet et par fine vanter :)

Opskriften har jeg engang fået i garnafdelingen i Panduro Hobby, men den er ikke særlig god, så de af jer, der vil prøve vanter af må altså vente lidt endnu til jeg får den helt rigtigt - så vil jeg forsøge at gengive en opskrift her på bloggen.

I princippet er det at hækle en ring med fastmasker lidt større end ens håndled og så ellers bare hækle i fastmasker til tommelfingeren, hvor man hækler 5-6 luftmasker og springer tilsvarende masker over og dermed laver et lille hul til tommelfingeren, som man så hækler i fastmasker rundt og tager ind til sidst og lukker af. Håber det gav mening?!

Udfordringen er fastmaskerne over tommelfingeråbningen, for der bliver arbejdet lidt kluntet/tykt, så det vil jeg lige undersøge om der er en smart måde at få det pænt på :)

Så fortsættelse følger...


 
*Karina*


2 kommentarer:

 1. Jeg kan ihvertfald sagtens se for mig at de kan blive rigtig fine - hvis det lykkes dig, at lave en god opskrift, så vil jeg prøve det af
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg bliver jo lidt stædig og vil gerne have det til at lykkes, så jeg håber jeg kan hjælpe med en opskrift :-)

   Slet

Tak for din kommentar :-) Hilsen Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...